EHBO Vereniging Sassenheim

Evenementen

Het is mogelijk om voor uw evenementen en activiteiten in de gemeente Teylingen EHBO diensten aan te vragen. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor.

Wij proberen altijd aan uw aanvraag te voldoen. Omdat de EHBO Vereniging Sassenheim een vrijwilligersorganisatie is, zijn aanvragen voor de doordeweekse dagen beperkt in te vullen. Dien uw aanvraag op tijd in en wij doen ons best om u van dienst te kunnen zijn.

In principe wordt uw aanvraag alleen gehonoreerd wanneer het evenement in de gemeente Teylingen wordt gehouden.
Wij gaan ervan uit dat de aanvrager, als een goede gastheer/vrouw, ervoor zorgt dat onze vrijwilligers van EHBO Vereniging Sassenheim niets te kort komen wat betreft de ruimte en eten/drinken.

EHBO assistentie wordt in de regel door minimaal twee leden verleend. Wij beschikken over een ruim gesorteerde EHBO tas en AED.

Een dienstverlening dient minimaal 2 maanden van te voren te worden aangevraagd. U krijgt, na ontvangst van uw aanvraag, van ons zo spoedig mogelijk bericht of wij aan uw aanvraag kunnen voldoen. Wij vragen 25 euro per uur voor niet-commerciele (non-profit) organisaties en 30 euro per uur voor commerciele organisaties, dit is voor 2 EHBO’ers.
Wij verzoeken u voor de aanvraag van de dienstverlening het aanmeldformulier op onze site in te vullen. Bij het opsturen van dit formulier gaat u akkoord met onze reglement en voorwaarden. Lees daarom de voorwaarden goed door voordat u een aanvraag verstuurd.