Ons aanbod

Ontdek ons cursusaanbod

Beginnerscursus Diploma Eerste Hulp (DEH)

Ons streven is om elk jaar een cursus DEH te organiseren. In deze basiscursus EHBO wordt u geleerd, onder leiding van een gediplomeerd instructeur, verbonden aan het Oranje Kruis eerste hulp te verlenen in verschillende situaties.

Vervolglessen DEH

Een DEH is twee jaar geldig. Om uw diploma DEH geldig te houden organiseren wij vervolglessen. Per jaar is er de mogelijkheid om twaalf uren aan vervolglessen te volgen. Door het volgen van vervolglessen blijft uw kennis en het praktisch handelen actueel.

Eerste hulp aan kinderen (EHAK)

In de EHAK wordt u geleerd, onder leiding van een gediplomeerd instructeur, verbonden aan het Oranje Kruis eerste hulp aan kinderen te verlenen in verschillende situaties.

Reanimatiecursus

Wij zijn reanimatiepartner en aangesloten bij de Hartstichting. Onder leiding van een gediplomeerd instructeur en aan de hand van de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad & de Hartstichting leert u reanimeren en een AED te gebruiken.

Workshops

Voor basisscholen en vrijwilligersorganisaties organiseren wij ook workshops. De inhoud van de workshops wordt samengesteld aan de hand van de wensen van onze opdrachtgever. De workshop wordt gegeven door ervaren EHBO-ers.