EHBO Vereniging Sassenheim

Over ons

De EHBO Vereniging Sassenheim is opgericht op 4 maart 1934.

Onze gediplomeerde instructeur neemt u mee door de theorie, en nog belangrijker, door de praktijkoefeningen.

EHBO Vereniging Sassenheim organiseert haar eigen oefenavonden. Op deze avonden worden scenario’s nagespeeld door professionele lotus slachtoffers die de realiteit dicht benaderen. Door deze oefenavonden kunnen onze leden meer kennis en ervaringen op doen.

Onze ledenavonden hebben een leerzaam karakter door de inzet van gastsprekers, maar tegelijkertijd vinden wij gezelligheid en contact met elkaar ook belangrijk. Zo organiseren we een nieuwjaarsborrel en regelmatig een feestelijke ledenavond.

EHBO Vereniging Sassenheim is aangesloten bij EHBO Nederland en het Oranje Kruis.

KvK nummer: 40447779


Draagt u de EHBO Vereniging Sassenheim een warm ♥️ toe?

Uw gift of donatie wordt warm ontvangen, komt geheel ten goede aan het opleiden en behouden van geschoolde vrijwilligers en het aanschaffen van de juiste materialen om te kunnen posten op uw favoriete evenement(en).

Bent u geïnteresseerd in een eenmalige of structurele donatie of gift, neemt u dan contact op met onze penningmeester, via penningmeester@ehbosassenheim.nl. We vinden het fijn om te weten wie er achter het warme gebaar zit en we kunnen u dan af en toe informeren over de activiteiten rondom EHBO.

IBAN NL43RABO0357254937

T.n.v. EHBO Vereniging Sassenheim

O.v.v. donatie of gift